Perbelanjaan Keluarga Menjadi Pendapatan Keluarga

Kawan-kawan sekalian,

Hari ini, saya tunjukkan bagaimana anda boleh menggunakan produk syarikat kita sehingga percuma dengan hanya semata-mata menjadi pelanggan terutama( Preferred Customer).

7percent-2generations

Merujuk pada gambarajah di atas, seseorang yang menjadi pelanggan utama bermaksud dia telah memiliki sebuah kedai atau tanah.Tahukah anda bahawa cuma hanya sebagai pelanggan utama, anda seperti telah mempunyai sebuah tanah yang bergenerasi tujuh?

Ini kerana, biarpun anda tidak mahu merujuk pada sesiapa, secara otomatis ,anda memiliki 5 lines yang mana 5 lines anda akan dipenuhi oleh atasan anda dan atasan punya atasan. Inilah keistimewaan menjadi pelanggan utama syarikat kita di mana anda dianggap sebagai rakan kongsi syarikat dan bukan pelanggan biasa.

5 lines anda itu akan berkembang sendiri ke generasi kedua dan seterusnya. Akan tetapi, sebagai pelanggan utama yang tidak merujuk pada sesiapa dan sekadar hanya mengguna produk saja, anda akan hanya boleh menikmati 2 generasi pada kadar 7% setiap generasi.

Yakni, dengan mengekalkan 35P setiap bulan, suatu hari nanti, anda akan mendapat bonus lebih dari pembelian anda.

Dengan andaian, 5 lines anda berkembang sendiri dan mencapai 30 orang pada generasi kedua, penghitungan bonus anda adalah;

35P x 30=1050P, ini didarab dengan 7% bersamaan 1050Px7%=73.50

73.50 merupakan US dollar, jadi US$73.50x RM3.50=RM257.25.

Maka, satu bulan adalah RM 257.25, setahun=RM 257.25×12 bulan=RM3087

Perbelanjaan anda dalam setahun, RM200 x 12bulan=RM 2400

Pendapatan anda= RM3087-RM2400=RM687

Kesimpulan, anda bukan sahaja membeli percuma bahkan menjana pendapatan untuk keluarga. Di samping pendapatan, anda juga memberi kesihatan kepada keluarga dan sekaligus menjaga alam sekitar yang kian tercemar. Saya ambil satu contoh: Serbuk pencuci pakaian. Apakah anda terasa tangan anda hangat semasa memegang serbuk pencuci? Kalau tangan anda terasa hangat, bermakna serbuk itu memiliki bahan kimia yang boleh merusakkan kesihatan kita semua.

Air yang dicuci masuk ke laut, termakan olen ikan-ikan, ikan-ikan ditangkap nelayan, dijual ke pasar, dibeli oleh kita dan kita pula makan ikan-ikan yang termakan bahan kimia berkenaan, cantik! Kita telah diracuni. Ini hanya satu contoh. Banyak lagi bahan-bahan kimia yang sangat murah dan juga boleh melaksanakan tugas yang kita gunakan tiap-tiap hari di rumah. Saya mengajak kawan-kawan tukarlah jenama anda secepat mungkin. Jadilah orang yang bijaksana, jimat dan sayang keluarga.

Jadi rumah anda kepada rumah emas.

Sekian,

Sampai berjumpa lagi

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: